Indmeldelse

For at blive en del af Nexø Rideklub er det kun nødvendigt at betale kontingentet som passer til dit ønskede medlemskab - tryk på knappen 'kontingent'. De nødvendige oplysninger vil være givet sammen med din betaling af kontingentet og du vil derfra kunne benytte dig af dit medlemskab fra dagen vi modtager din betaling.

Gæstemedlem

Er du på besøg på Bornholm eller har du midlertidigt behov for en ridehal eller ridebane. Så kan du benytte dig af vores gæstemedlemskab. På knappen 'gæst' vil du kunne se priser og aktivere dit gæstemedlemskab.

Guest membership

Are you visiting Bornholm or just in a temporary need of some facilities. Feel free to use our 'guest membership'. If you press the button 'Gæst' you will be lead to a page with information about prices and you will be able to activate your membership.